Εγκαίνια του Γραφείου και του Ξενώνα του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Εγκαίνια του Γραφείου και του Ξενώνα του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών.. μαζί με κ. Πόπη Δημητρούλη μέλος της Επανόδου – με κ. Ευτύχη Φυτράκη ΓΓ.Υπουργείου Δικαιοσύνης – με Κλήμη Πυρουνάκη – με κ. Νίκο Θηβαίο βουλευτή Ν. Βοιωτίας – με κ. Πέπη Παπαδημητρίου & κ.Μαρίνα Γραμματικοπούλου Ιδρυτικά μέλη του Δικτύου στήριξης.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί με σταθερά δημιουργικά βήματα φτάσαμε στο σημείο, σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 στη 1 μ.μ., να εγκαινιάσουμε τα γραφεία και τον Ξενώνα προσωρινής Φιλοξενίας αποφυλακισμένων γυναικών, που βρίσκονται, στην πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα. Ο Ξενώνας φιλοξενεί τώρα 3 αποφυλακισμένες, την Σοφία την Μαρία και την Ιουλία οι οποίες εργάζονται στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) «Νέοι Ορίζοντες» .

Ο Ξενώνας διαθέτει ψυχολόγο, και επόπτη με εμπειρία από Καταστήματα Κράτησης, που και οι δυο τους έχουν την «άλλη ματιά», που παράγει συναίσθημα και η οποία γίνεται συγκολλητική ουσία στο να ενώνει τα κατακερματισμένα πρόσωπα. Μέρος του Ξενώνα λειτουργεί σε συνεργασία με την «Επάνοδο», το επίσημο όργανο επανένταξης αποφυλακισμένων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s